Kovács és Kiss Kft. Szigetelőcentrum

Kovács és Kiss Kft. Szigetelőcentrum

Az építőipar folyamatosan fejlődik, egyre újabb technológiai megoldások és olyan anyagok jelennek meg, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatóbb és hatékonyabb építkezéshez. A hőszigetelés és a vízszigetelés ma már elengedhetetlen részei a modern építészetnek, mert tulajdonképpen ezek az alapkövei.

A tiszaújvárosi Szigetelőcentrum

A tiszaújvárosi Kovács és Kiss Kft. szakemberei már több mint negyedévszázada foglalkoznak a szigetelésekhez szükséges építőanyagok nagykereskedelmével. A Szigetelőcentrum néven ismert kiskereskedelmi szakáruházukban folyamatosan a vásárlói igényeket figyelembe véve bővítik a kínálatukat, amely a homlokzati hőszigetelés anyagai mellett kiváló minőségben sorakoztat fel vízszigetelő anyagokat, gipszkarton termékeket, ipari párazáró fóliákat, tetőfóliákat, alátétfóliákat, szárazépítészeti anyagokat, szerkezetépítési anyagokat, zsindelyeket, ablakkönyöklőket és csomagoló anyagokat. Tehát az ide látogató vásárlók széles választékban és kiváló minőségben találnak
építőanyagokat az épületek szigetelésére. A Szigetelőcentrum egyébként nem csupán egy építőanyag bolt, hanem egy olyan hely, ahol a legújabb technológiák, a legmodernebb szigetelőanyagok és a szakértelem találkoznak. A Kovács és Kiss Kft. filozófiája az a lényegi alapelv, hogy első a vevő, akit minőségi áruval, minőségi módon, pontosan, gyorsan és igényesen szolgálnak ki, mindig
versenyképes árakon. Valamint fontos törekvésük az is, hogy a szakértelmükkel és az áruválasztékukkal hozzájáruljanak ahhoz, hogy olyan építési projektek valósuljanak meg, amelyek tudatos tervezéssel és a korszerű megoldások alkalmazásával támogatják a fenntarthatóságot és a környezetünk védelmét. Mert a megfelelő anyagok és a modern szigetelési technológiák megválasztása nemcsak a hatékony építkezést, a lakók vagy a felhasználók komfortérzetét és a költség megtakarítást szolgálja, hanem a bolygónk megóvását is.

A Kovács és Kiss Kft. Szigetelőcentrumában kapható hőszigetelő anyagok hozzájárulnak az energia megtakarításhoz és a kényelemhez, a vízszigetelő anyagok nagymértékben támogatják az építmények tartósságát, a gipszkarton rendszerek lehetővé teszik a könnyed építkezést és a szárazépítészeti építőanyagok a legfenntarthatóbb alternatívákat kínálják fel.
Amennyiben Ön is a megbízhatóságra, a tartósságra és környezetünk megóvására teszi a voksát, akkor jó szívvel javasoljuk a céljai megvalósításához a tiszaújvárosi Kovács és Kiss Szigetelőcentrumának termékeit és szolgáltatásait.

További információkért látogasson el a Szigetelőcentrum weboldalára!