ARCHINVEST 97 Kft. Építőipari tervezés

ARCHINVEST 97 Kft. Építőipari tervezés

Az Ózdon működő ARCHINVEST 97 Kft. már 25 éves szakmai tapasztalattal szolgálja azokat a megbízókat, akik egy stabil, megbízható társat keresnek az építési ügyek és az ingatlanügyek területére. Az ózdi építőipari vállalkozás elsősorban építőipari tervezéssel, kivitelezéssel, ingatlanforgalmi értékbecsléssel, műszaki ellenőrzéssel, projekt menedzsmenttel és energetikai
tanúsítvány készítésével foglalkozik. De mindezeken felül vállalják eladó vagy kiadó ingatlanok közvetítését, hirdetését.
Tehát az ARCHINVEST 97 Kft. három fő pillére az épületek generáltervezése, az ingatlanbecslés és az ingatlanértékesítés. Az itt dolgozó szakembereknek a célja, hogy mindhárom területen teljes körű szolgáltatásokkal és a legkiválóbb megoldásokkal támogassák az ingatlan vagy építési ügyekben hozzájuk forduló ügyfeleiket. Abban az esetben is érdemes az ARCHINVEST 97 munkatársait felkeresni, ha Ön a környezetünk védelme érdekében tesz meghatározó lépéseket és napelemes rendszerrel szeretné felszerelni a lakóépületét vagy munkahelyét. Mert az ARCHINVEST 97 csapata jól felkészült naprakész tudással nyújt segítséget a megújuló energiaforrások tervezése és a napelemek vásárlása terén is.

Megbízható, minőségi kivitelezés 25 év tudásával és tapasztalatával, megfizethető áron

Az ARCHINVEST 97 Kft. szakemberei minden építményükre és létesítményükre nagyon büszkék. Stabil minőséget képviselő munkájukkal az ötlettől egészen a megvalósulásig támogatják az ügyfeleiket, akik magánszemélyek, kis cégek vagy intézmények is lehetnek. A magas minőségű szolgáltatásaikat versenyképes árakon, szakértelemmel és felelősségvállalással biztosítják.

További információkért kattintson az ARCHINVEST 97 Kft építőipari vállalkozás weboldalára!