Ve-Gas Épületgépészet – Ózd

Ve-Gas Épületgépészet – Ózd

Víz- gáz- vagy fűtésszerelvényt keres? Építkezne vagy felújítana? Épületgépészeti kérdésekre keresi a tökéletes megoldást?
Az Ózdon található Ve-Gas Épületgépészet hatalmas választékkal várja vásárlóit!
Az épületgépészetnek az a feladata, hogy kényelmet, komfortérzetet biztosítson a lakók számára, kezdve a megfelelő hőmérséklettől, egészen a legutolsó épületgépészeti berendezésig, ide értve a fűtéstechnikát, vízellátást, csatornázást, gázellátást, szellőzést, villamosságot.
Az ózdi műszaki áruház mindenre megoldást kínál számunkra, ami épületgépészettel kapcsolatos. A legkisebb és legegyszerűbb szerelvénytől kezdve a szigetelőanyagokon át egészen a fürdőszobai felszerelésekig és kazánokig bezárólag valóban óriási árukínálat várja a vásárlókat!

Fűtéskorszerűsítésen gondolkozik? Fűtéstechnika témakörben keresgél? Ve-Gas Épületgépészet! Fűtésszerelvények, gázszerelvények nagy választéka várja a vásárlókat az üzletben: lapradiátorok és radiátor szelepek, kondenzációs kazánok, vegyes tüzelésű kazánok, kandallók, szilárd tüzelésű kazánok, szivattyúk, fűtéscsövek, idomok.

Fürdőszoba felújítási terve van? Egyéb vízszerelvényre van szüksége? Fürdőszoba szekrényt keres? Ve-Gas Épületgépészet!

A fürdőszobai csaptelepektől és szifonoktól kezdve a mosdó- és WC kagylókon, fürdőszoba kiegészítőkön, törölközőszárítón át egészen a fürdőkádakig, zuhanykabinokig, bojlerekig mindent megtalálhatunk az ózdi műszaki áruházban.
A Ve-Gas megújuló napenergia terén is megoldásokat kínál, így ha napkollektoron, napelemes rendszeren vagy hőszivattyún gondolkozunk, bátran forduljunk az ózdi üzlet munkatársaihoz! Ugyancsak széles a kínálat locsolástechnikával kapcsolatban, kerti csapok, tömlők, csatlakozók, kerti kutak, párakapuk várják új otthonukat.
Látogasson el Ön is az ózdi Ve-Gas Épületgépészeti áruházba!
Bővebb információt az alábbi oldalakon olvashat:
Üzleti névjegy: https://ve-gas-epuletgepeszet-ozd.uzleti.hu/
Arany oldalak: https://aranyoldalak.hu/ve-gas-muszaki-kisaruhaz5.htm
Facebook: https://www.facebook.com/vegasozd