Bittmann és Társa Bt. Lakatos és forgácsoló munkák

Bittmann és Társa Bt. Lakatos és forgácsoló munkák

A Zircen már több mint két évtizede működő Bittmann és Társa Bt. szakemberei számára nincs megvalósíthatatlan projekt, ha fémmegmunkálásról, fémszerkezetgyártásról vagy egyedi igényű lakatos termékek gyártásáról van szó. A Bittmann és Társa csapatában nagy szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező képzett lakatosok és minősített hegesztő munkatársak dolgoznak, akiknek a legfőbb alapelvük, hogy szakszerűen, gyorsan gyártsanak minőségi fémszerkezeteket, gépalkatrészeket vagy lemezalkatrészeket.

A zirci fémszerkezetgyártó társaság gyártócsarnokaiban modern berendezésekkel, eszközökkel és számítógéppel vezérelt gépekkel zajlik a hatékony és pontos munkavégzés. A legnagyobb szerkezetek egyedi legyártásától egészen a legapróbb alkatrészek tömeggyártásáig, mindenre van lehetőség. A Bittmann és Társa szakemberei a felméréstől, a tervezésen és tanácsadások át egészen a pontos kivitelezésig majd az üzembe helyezéséig támogatják a megbízóik projektjeinek a megvalósulását.

Az idők során a tevékenységi körben folyamatosan bővült a cég termékpalettája, a legfőbb termékek közé sorolhatók a pótkocsi felépítmények, a vontatható anyagmozgató kocsik, az anyagmozgató és kiszolgáló konténerek, az épületszerkezeti elemek, a kerítések, az ipari lépcső- és korlátrendszerek, a festő függesztékek, a vonórudak és vonófejek valamint az egyéb vegyes fémcikkek.
A Bittmann és Társa Bt. az olyan fémipari feladatokra szakosodott, mint a fémszerkezet gyártás, a lakatos termékek gyártása, a fémmegmunkálás, a fémforgácsolás, a hegesztés, a 3D tervezés, a lemezvágás és a hajlítás. Ha ezek közül bármelyik munkálatra olyan csapatot keres, akik különösen nagy gondot fordítnak a minőségi alapanyagok felhasználására és a professzionális munkára, akkor kérjen egy korrekt árajánlatot a zirci Bittmann és Társa Bt. munkatársaitól!

Minden további információt és az elérhetőségeket megtalálja a Bittmann Bt weboldalán!